Vaasan Sähköasennus Oy

Sähkötyöt Vaasa

Ilmalämpöpumput

Palvelumme

Sähkötyöt Vaasa

Palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaita kaikissa sähköalan tarpeissa Vaasassa ja lähikunnissa. Tarjoamme ammattitaitoisia sähkötyötä, latausasemien asennusta ja energiatehokkaiden ilmalämpöpumppujen asennuspalveluita. Oli tarpeesi sitten pieni tai suuri, meiltä löydät ratkaisut, jotka täyttävät vaatimuksesi tehokkaasti ja turvallisesti. Klikkaa ja tutustu palveluihimme tarkemmin – Me Vaasan Sähköasennus Oy:ssä olemme valmiita auttamaan sinua jokaisessa projektissasi!

Ilmalämpöpumput

Tehosta kotisi energiatehokkuutta ja mukavuutta asennuttamalla ilmalämpöpumppu ammattilaistemme toimesta. Klikkaa tästä ja lue, kuinka voimme auttaa sinua valitsemaan ja asentamaan täydellisen ilmalämpöpumpun tarpeisiisi.

Sähkötyöt

Luota sähköjärjestelmiäsi ammattilaisiin. Olipa kyseessä uudisasennus, korjaus tai huolto, Vaasan Sähköpalvelut Oy:n kokeneet asentajat varmistavat, että sähkötyöt suoritetaan turvallisesti ja tehokkaasti. Klikkaa ja lue lisää palveluistamme!

Palvelemme 30 vuoden kokemuksella

Vaasan Sähköasennus Oy on 2001 perustettu pääasiassa Vaasassa ja lähikunnissa toimiva täyden palvelun sähköurakointiliike. Toiminta , asennukset, huollot ja tarvikkeiden myynnin sekä ilmalämpöpumppujen myynnin, asennuksen ja huollon. Vaasan Sähköasennus Oy on A-luokan sähköurakointiliike. Meiltä löytyy myös kylmälaiteasennuksiin tarvittavat e3-luvat.

Ota yhteyttä!

Valmiina aloittamaan sähkötyöt, asentamaan ilmalämpöpumpun tai päivittämään latausasemasi? Ota yhteyttä!

Täytä oheinen lomake ja kerro meille tarpeistasi. Olitpa sitten kotitalous, yritys tai julkinen toimija, meillä on osaamista ja kokemusta tarjota juuri sinulle sopivat ratkaisut. Aloita projektisi tänään – asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua jokaisessa vaiheessa.